SVBony – SV159 – Telescoop Verlengbuis – 2″ SCT Telescoop – Oculair Verlengbuis – 55mm – Veelzijdige Verlengadapter – Geschikt voor SCT – Telescoop Focuser – Telescoop Accessoires – Oculairs

64,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar een accessoire dat de prestaties van uw SCT-telescoop kan verbeteren? Zoek niet verder dan de Svbony 2 inch SCT telescoop oculair verlengbuis. Met deze verlengbuis kunt u uw telescoopfocuser verbinden met een oculair van 2 inch, waardoor u extra achteruit kunt reizen voor terrestrische waarnemingen op korte afstand en astrofotografie. Met een lengte van 55 mm is dit het perfecte hulpmiddel om aan uw vereisten voor voorlopige observatie te voldoen. Maar dat is niet alles. De SV159-verlengbuis heeft ook een filterdraad die geschikt is voor filters van 2 inch, zodat u uw kijkervaring verder kunt aanpassen.
Functies
Verbeterde prestaties
Geschikt voor 2 inch filters
Extra back travel voor kortere afstanden
Duurzaam en corrosiebestendig materiaal
Ingebouwde messing ring om krassen te voorkomen
Verbeterde kijkervaring
Met de verlengbuis kunt u de telescoopfocuser verbinden met een oculair van 2 inch, wat kan helpen om extra focuser-terugbeweging te bieden die nodig is voor terrestrische waarnemingen op korte afstand en astrofotografie. Dit betekent dat u kunt genieten van een betere kijkervaring met uw telescoop.
Compatibiliteit met filters
De verlengbuis bevat een filterdraad die geschikt is voor filters van 2 inch, waarmee u filters met uw telescoop kunt gebruiken om uw kijkervaring te verbeteren. Dit betekent dat u eenvoudig de hoeveelheid licht die de telescoop binnenkomt kunt aanpassen om optimale kijkomstandigheden te bereiken.
Geschikte lengte
De lengte van 55 mm van de verlengbuis van het telescoopoculair is ontworpen om te voldoen aan de vereisten voor voorlopige observatie. Dit betekent dat u de juiste afstand tussen uw oculair en telescoopfocuser kunt bereiken voor een comfortabele kijkervaring.
Oculairbescherming
De verlengbuis heeft een ingebouwde koperen ring die het oculair kan fixeren en voorkomt dat de buis van het oculair wordt bekrast. Dit betekent dat u uw oculairinvestering kunt beschermen en de levensduur ervan kunt verlengen.
Duurzame constructie
De verlengbuis is gemaakt van een aluminiumlegering, die solide, duurzaam en corrosiebestendig is. Bovendien voorkomt het zwart geanodiseerde oxidatiebehandelingsoppervlak ongewenste reflecties, wat kan helpen om de algehele kijkervaring te verbeteren.
Verpakkingsinhoud
1x SVBony SV159 telescoop verlengbuis
Specificaties
Materiaal: Aluminiumlegering
Binnendiameter: 5,2 cm / 2 inch
Buitendiameter: 5,9 cm / 2,3 inch
Uitbreidingslengte: 55 mm
Afmetingen: 59 x 55 mm
Nettogewicht: 110 g
Verpakking: 1 x Svbony SV159 2″ SCT telescoop oculair verlengbuis
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden