SVBony – Telescoop Camera voor Diepe Ruimte Fotografie – Gekoelde OSC Camera – 11.7MP CMOS USB3.0 Astronomische Camera – AR Coating Glow Onderdrukking – Geschikt voor Astrofotografie

2.000,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Wil je verbluffende beelden vastleggen van de planeten in ons zonnestelsel of de ingewikkelde details van het maanoppervlak? Zoek niet verder dan de IMX464-kleurensensor, een krachtig hulpmiddel voor astronomiefotografie. Met zijn frame van 1/1,8 inch kan met de IMX464 een groter gebied worden gefotografeerd met dezelfde telescoop, waardoor hij perfect is voor het fotograferen van mozaïeken en het aan elkaar naaien van beelden van de maan en de zon. En met een QE-piek van 80% en hoge gevoeligheid in het nabij-infraroodgebied is deze camera ideaal voor het vastleggen van de subtiele details van hemellichamen.
Hoge gevoeligheid in het nabij-infraroodgebied
De 80% QE-piek van de sensor en de hoge gevoeligheid in het nabij-infraroodgebied maken hem zeer geschikt voor het vastleggen van details van het maanoppervlak en het fotograferen van planeten zoals Mars, Jupiter en Saturnus.
USB 3.0-interface en hoge framesnelheid
Dankzij de USB 3.0-interface van de sensor en de hoge framesnelheid van maximaal 93 fps kunnen gebruikers meer frames vastleggen, zelfs in suboptimale weersomstandigheden, wat de opname-efficiëntie en -kwaliteit aanzienlijk kan verbeteren.
ST4-geleidingspoort voor nauwkeurige automatische geleiding
Dankzij de ST4-geleidingspoort van de sensor kan deze worden aangesloten op de autoguide-interface van een equatoriale montering, waardoor zeer nauwkeurige automatische stergeleiding wordt geboden voor verbeterde nauwkeurigheid bij het vastleggen van hemellichamen.
HCG-ruisonderdrukkingstechnologie
Wanneer de versterking wordt verhoogd, wordt de HCG-modus van de sensor automatisch ingeschakeld, waardoor de uitleesruis wordt verminderd terwijl een hoog dynamisch bereik bij een lage versterking behouden blijft.
ROI- en pixelbinning-functies
Met de ROI-functie van de sensor kunnen gebruikers beeldgebieden bijsnijden en de resolutie aanpassen, terwijl de pixelbinning-functie de gevoeligheid verbetert door te fotograferen met bin2, waardoor het gemakkelijker wordt om fijne details in hemellichamen vast te leggen. Bovendien maakt het sterke aanpassingsvermogen van de sensor het mogelijk om deze te gebruiken met een groot aantal verschillende lenzen en filters.
Verpakkingsinhoud
1x SVBony SV505C planetaire camerakleur
Specificatie
Model: SV505C
Sensormodel: IMX464
Totaal aantal pixels: 4,2MP
Diagonaal: 9mm
Maximale resolutie: 2712×1538
Pixelgrootte: 2,9μm x 2,9μm
Chipgrootte: 7,9mm × 4,5mm
Frame rate: 93FPS
Luik: Rolluik
Belichtingsbereik: 64μs-2000s
Uitlezing ruis: 2,9e~0,7e
QE-piek: ≈80%
Volle put: 12ke
ADC: 12 bits
Adapter: 1,25”/2”/ M42X0,75/CS/C
Brandpuntsafstand terug: 6,5mm/12,5mm
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden.