Svbony SV205 – Oculair Telescoop – 8MP – Astro kleurencamera – USB2.0 – Digitale planeetcamera

239,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Met dit oculair voor digitale astronomie zult u genieten van een geweldige waarnemingservaring. Bij gebruik van SV205 met uw telescoop. je moet het focuswiel van de telescoop aanpassen. terwijl u het beeld op de computer controleert op helderheid/scherpte van de focus. De SV205-camera werkt op veel Windows-, Linux-, Android- en Mac OS-systemen. De SV205 werkt goed met telescoopbrandpuntsafstanden in het bereik van 400 mm tot 800 mm, dus het gebruik van een refractortelescoop bij deze brandpuntsafstand zou een duidelijk beeld moeten kunnen zien zonder accessoires.
Als u een refractor-telescoop op de maan gebruikt met een brandpuntsafstand groter dan 1000 mm, heeft u mogelijk een brandpuntverkleiner nodig om correct scherp te stellen. SVBony verkoopt ook een 1,25-inch focal reducer. Bij het bekijken van Jupiter of Saturnus raden we ook aan om een Barlow-lens te gebruiken voor een hogere vergroting tot 300 keer de vergroting. je kunt de fijnere details van Jupiter of Saturnus beter zien. Beeldhelderheid is ook gerelateerd aan de opnameomgeving en lichtvervuiling.
SV205 USB-oculair is compatibel met Windows, Linux, Mac, Android; SV205 USB-oculair wordt geleverd met een 1,2 m lange USB 3.0-kabel; een stofkap; schoonmaakdoekje; handleiding
SV205 Telescoopcamera met IMX179 CMOS-sensor waardoor de belichtingstijd veel langer wordt; 8MP kan meer details opnemen en aan uw hogere eisen voldoen
USB3.0 is sneller en stabieler dan USB2.0; donkerlichtcompensatietechnologie om de helderheid van de camera bij weinig licht aanzienlijk te verbeteren
In MJPG-videoformaat; je kunt video opnemen en de framesnelheid aanpassen tot 30FPS met een resolutie van 2K 1920×1080; als je een foto van hoge kwaliteit wilt; kies YUV ongecomprimeerd videoformaat; de snelheid zal 15FPS per seconde zijn bij een resolutie van 3264×2448
SV205 USB-oculair is compatibel met Windows, Linux, Android; SV205 USB-oculair wordt geleverd met een 1,2 m lange USB 3.0-kabel; een stofkap; schoonmaakdoekje; handleiding
Functies
8 Megapixels: In MJPG-videoformaat kunt u snel video opnemen en een framesnelheid tot 30FPS bij een resolutie van 2K 1920×1080; In YUV-videoformaat is de snelheid 15 FPS per seconde bij een resolutie van 3264 * 2448, die meer details kan vastleggen en aan uw hogere eisen kan voldoen.
Donkerlichtcompensatietechnologie: De beeldsensor van de SV205 maakt gebruik van donkerlichtcompensatietechnologie om de beeldhelderheid van de camera bij weinig licht aanzienlijk te verbeteren.
IMX179 Imaging Sensor: SV205 telescoopcamera is ontworpen met Sony IMX179 CMOS-sensor. De belichtingstijd zal dus veel langer zijn dan die van de SV105 en zorgen voor een betere gebruikerservaring.
Over gebruik:
1. Beeldwaas is mogelijk niet goed scherpgesteld. Als u het doel ziet wanneer u het elektronische oculair verwijdert en het oculair aansluit, zo niet, als het eerst met het oculair is scherpgesteld, sluit dan de elektronische oculaircamera aan om scherp te stellen.
2. Sluit het elektronische oculair aan om te zien of u kunt zien. Als u duidelijk ver weg van de lenscilinder kunt zien, kunt u een verlengbuis of een lens met verminderde focus toevoegen, en als u dichtbij de lenscilinder duidelijk kunt zien, kunt u een verlenglens toevoegen.
3. Als het beeld zwak is, kunt u de belichtings- en versterkingswaarde aanpassen. Als er een andere kleur is, kunt u de gammawaarde aanpassen.
Specificaties:
• Model: SV205
• Sensormodel: 1/3, 2″ CMOS-kleur
• Sensormodel: SONY IMX179
• Pixelgrootte: 1,4 um x 1,4 um
• Verlichtingstijd: 15ms ~ 1000ms
• Interfacetype: standaard UVC-protocol
• Kabellengte: 1,2 m.
• Ondersteund besturingssysteem: Windows7, 8, 10.
• Stroomverbruik: 230 mA bij 5 V.
Levering inhoud:
1 x Elektronisch oculair.
1 x lensreinigingsdoekje.
1 x Gebruikershandleiding
1 x 1,2 m kabel
ℹ This product will be packed and shipped directly from our Fulfillment Partner to offer the fastest delivery service for FREE.