SVBony – SV207 – Telescoop Oculair – SPL8mm – 1.25 inch – Telescoop Lenzen – FMC – Super Plossl – 50 Graden – Alle Metalen – Telescoop Accessoires – Geschikt voor Telescoop – Telescoop Accessoires – Oculairs

149,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar de wonderen van het heelal? De 8mm SPL telescoop lens is het perfecte instrument voor beginners die willen duiken in de fascinerende wereld van de astronomie. Gemaakt met een stevige volledig metalen structuur en een comfortabel rubberen ontwerp, is deze telescoop lens zowel duurzaam als gemakkelijk te gebruiken. En met zijn FMC optische coating minimaliseert het lichtverlies en verbetert het de helderheid van de beelden, zodat je observaties zo duidelijk en levendig mogelijk zijn.
Verbeterde waarnemingen
De 8 mm SPL-telescooplens biedt een vergroting van 125x, waardoor het een uitstekende optie is voor beginners om een reeks astronomische waarnemingen van planeten en maanfasen uit te voeren met meer detail en helderheid. De lens verbetert de kijkervaring, waardoor je meer details van de hemellichamen kunt zien.
Verbeterde beeldkwaliteit
De optische FMC-coating op de lens helpt lichtverlies te verminderen en de beeldhelderheid te verbeteren, wat resulteert in duidelijkere en scherpere beelden van planeten en de fasen van de maan. Met deze functie kunt u hoogwaardige beelden vastleggen van de hemellichamen die u waarneemt.
Veelzijdig kijken
De standaard filterdraad die bij de lens wordt geleverd, ondersteunt de installatie van de meeste telescoopfilters. Met deze functie kunnen beginners experimenteren met verschillende filters en verschillende kijkbehoeften verkennen, waardoor het een veelzijdige optie is voor diegenen die verschillende kijkervaringen willen proberen.
Stevig en comfortabel ontwerp
De volledig metalen structuur en het ontwerp van rubber materiaal maken deze lens duurzaam en comfortabel in gebruik. De stevige constructie zorgt ervoor dat hij bestand is tegen langdurig gebruik, terwijl het rubberen materiaal zorgt voor een comfortabele grip tijdens het observeren van de nachtelijke hemel.
Voorkom strooilicht
De rand van de lens is matzwart behandeld om te voorkomen dat strooilicht interfereert. Deze functie zorgt ervoor dat vastgelegde beelden helder en scherp zijn, zonder interferentie of vervorming veroorzaakt door strooilicht, waardoor het voor beginners gemakkelijker wordt om hoogwaardige beelden vast te leggen.
Verpakkingsinhoud
1x SV207 SPL 8mm oculair2 STUKS stofkappen
Specificaties
Merk: SVBony
Model: SV207
Oculairtype: Super Plossl
Brandpuntsafstand: 8mm
Gezichtsveld: 50 graden
Uittredepupil: 4,5mm
Veldstopdiameter: 6,8mm
Lenzengroep: 2 groepen / 4 stuks
Lenscoating: FMC (volledig multi-coated)
Coatingzijde van de lens: Extinctie-inkt
Materiaal: Metaal
Filterdraadmaat: M28.5 * 0.6
Antisliphoes: Ja
Oogschelp-type: Rubber
Nettogewicht: 78 g / 2,75 oz
Afmetingen: Diameter: 37,5 x 43,5 mm
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden