Telescoop – Verstelbaar Statief – Sterrenkijker – 70x zoom – Wit

439,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ontdek het Universum met Onze Telescoop voor Kinderen en Volwassenen!
Of je nu een beginnende astronoom bent of gewoon de schoonheid van de sterren wilt verkennen, onze telescoop biedt de perfecte kijkervaring. Met zijn hoogwaardige optiek en gebruiksvriendelijkheid is deze telescoop geschikt voor zowel terrestrisch als astronomisch gebruik.
Optische Kwaliteit voor Verbluffende Beelden: De telescoop beschikt over een 70 mm diafragma en een 700 mm brandpuntsafstand, en wordt geleverd met 10 mm en 20 mm Plossl-oculairs. Hierdoor bereik je vergrotingen van 70X en 35X, met betere optische prestaties dan K- en H-oculairs. Dit vermindert effectief chromatische aberratie en halo’s, waardoor je heldere, gedetailleerde beelden kunt waarnemen.
Equatorial Mount voor Precieze Aanpassingen: De equatoriale houder wordt geleverd met twee slow motion besturingskabels, waarmee je fijne aanpassingen aan de telescoop kunt maken in zowel R.A. als Declination. Dit zorgt voor een nauwkeurige en soepele volgervaring tijdens het observeren van hemellichamen.
Snelle en Eenvoudige Installatie zonder Gereedschap: We begrijpen dat je direct aan de slag wilt. Onze telescoop kan zonder extra gereedschap worden geïnstalleerd, wat betekent dat je snel en gemakkelijk de schoonheid van de kosmos kunt verkennen.
Telefoonadapter en Stabiel Statief Inbegrepen: Het volledig formaat roestvrijstalen verstelbare statief past zich aan elke hoogte en hoek aan, waardoor je een stabiele en duurzame basis hebt voor je observaties. Met de meegeleverde smartphone-adapter met 10 mm oculair kun je beelden en video’s vastleggen en delen met vrienden en familie, en zelfs je astronomische ontdekkingen documenteren.
Begin je reis door het universum met onze Telescoop voor Kinderen en Volwassenen. Bestel nu en laat je verwonderen door de kosmos!