Vultus Telescoop – 500x Vergroting – Sterrenkijker Volwassenen / Gevorderden – Inclusief Statief en Maanfilter – 1000114EQ – Vultus Galaxus

299,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Het wordt avond, de wereld sluit, maar voor jou begint het nu pas. Wat speelt er zich allemaal af in die wereld boven ons? Je pakt je telescoop erbij, kijkt door de lens en ziet de maan, Jupiter, Saturnus, sterren, en allerlei andere objecten die je vooraf alleen in je gedachte kon zien. Wist jij dat de maan wel 14 tot 37 procent kan verschillen in grootte vanaf de aarde? Ontdek het vanaf nu allemaal met deze ruim uitgeruste, professionele Vultus 1000114 telescoop.
Met deze Vultus 1000114 telescoop kun je vanaf nu eenvoudig de ruimte, maar ook de zon en natuur professioneel bezichtigen. Deze telescoop is door haar grote capaciteiten erg geschikt voor iedereen die het maximale uit haar waarnemingen wil halen. Maar er zijn nog meer voordelen.
Voordelen:
Zoomfunctie tot wel 500x
Geschikt voor professionals, gevorderden en volwassenen
Sla coördinaten op het statief op.
Verbluffende beelden door 114 millimeter lens
Geschikt voor zowel zon, natuur als het heelal
Deep-sky waarnemingen zoals saturnus en jupiter door extreme vergroting en helderheid
Eenvoudig installeren door slim opzetsysteem
Vergroting tot wel 500x
Door de 10-, 25- en 4mm oculairs, de 2x Barlow lens en de brandpuntafstand van 1000 millimeter is het mogelijk om van 40x tot wel 500x te vergroten. De mogelijke vergrotingen bedragen: 40x, 80, 100x, 200x, 250x en 500x. Dit is in tegenstelling tot andere telescopen extreem veel en hierdoor kun je jouw objecten tot in hoge nauwkeurigheid dichtbij brengen. Door de extreme vergroting kun je zelfs Saturnus en Jupiter bezichtigen!
Statief
Het roestvrijstalen statief is in hoogte van 60 tot wel 110 centimeter verstelbaar. Door het omhoog stekende opzetstuk deze telescoop daardoor geschikt voor iedere lengte. Door het aluminium design heeft het statief een sterker draagvermogen en een langere levensduur dan die van andere astronomische telescopen. Daarnaast is het statief 360 graden draaibaar en 180 graden verticaal kantelbaar, waardoor objecten moeiteloos in beeld kunnen worden gebracht. ook kunnen de coördinaten vastgezet worden, waardoor je nooit meer een object uit het oog hoeft te verliezen. De puntige onderkant zorgt ervoor dat het statief makkelijk in drassige omstandigheden in de grond geprikt kan worden. Dit alles in combinatie met de verstevigde vormgeving van het statief maakt dat dit het beste en innovatiefste statief op de markt is.
114 millimeter diameter lens
Door de grote diameter lens heeft deze telescoop meer lichtinval dan andere telescopen, wat ervoor zorgt dat de objecten nóg helderder in beeld komen. Wat een bijkomend voordeel van deze grote lens is, is dat er een breder gezichtsveld is waarmee objecten kunnen worden bekeken. Andere telescopen hebben vaak een lensdiameter van 70, 60 of 50 millimeter.
Gratis bijgeleverde zonne- en maanfilter
Om de telescoop ervaring compleet te maken hebben we een gratis zonne- en maanfilter bijgeleverd. Door de zonne- en maanfilter kun je vanaf nu zowel de maan, de zon, als alle andere planeten bekijken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je ogen of dat er teveel lichtinval is!
Al meer dan 1200 klanten gingen je voor
Al meer dan 1200 klanten zijn tevreden over de kijkers van Vultus. Of het nu gaat om telescopen, monokijkers of andere kijkers, klanten zijn over het algemeen erg tevreden over Vultus. Zij zijn meer van hun vrije tijd gaan genieten doordat zij eindelijk met het juiste materiaal hun avontuur kunnen ontdekken.
Garantie
Heb je enige problemen met de telescoop? Dan lossen wij deze problemen graag samen op. Is de telescoop, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.
Kies vandaag nog voor de kijkers van Vultus en geniet morgen al van het verbreden van jouw horizon!
Vultus. Broaden Your Horizon.