Your Cart
3x truien voor mannen anno 2022 2023-min

3x truien voor mannen anno 2022/2023

Hoewel de zomer nog in volle gang is maken de lege rekken in de winkels langzaamaan plaats voor de herfst- en wintercollecties van 2022/2023. Misschien zit je er nog helemaal niet op te wachten maar we ontkomen er niet aan. Stiekem is het al best leuk om een beetje te kijken naar de nieuwkomers van de trends, zo weet je al een beetje wat je kunt verwachten en of jouw huidige garderobe nog wel een beetje matcht met de nieuwe stijlen van het aankomende najaar. Ben je nieuwsgierig naar de veel geziene truien en vesten voor dit najaar? Check dan dit artikel!

Kleur kleur en nog eens kleur

Eén ding wat direct opvalt wanneer je verschillende nieuwe collecties met elkaar vergelijkt is de toenemende mate van diverse kleuren in de herenmode. De afgelopen jaren draaiden de collecties voornamelijk om neutraal getinte items in kleuren zoals donkerblauw, donkergroen, grijs, beige en zwart. Vandaag de dag zie je steeds meer afwisseling in kleur en met name een enorme toevoeging van felle kleuren zoals roze, paars, oranje en groen. Een welkome trend als het aan ons ligt. Hoe handig de neutrale kleuren in veel gevallen ook zijn, het is ook wel eens heel lekker om een lekker felle kleur te dragen.

Truien met opvallende prints

De truien van de najaarscollecties van 2022/2023 zijn naast aansprekende kleuren, ook veel te vinden met opvallende prints. Veel grafisch design, artistieke vormgeving en indrukwekkende kleuren en prints zijn een absolute trend het komende najaar. Wellicht is deze trend niet voor iedereen weggelegd en zal vooral de jongere generatie hierop inspringen, toch is het zeker het noemen waard. Er lijkt een verfrissende nieuwe wind door de mannelijke modewereld te gaan. Veel meer is mogelijk en iedereen kan daarin zijn eigen draai vinden.

Gestreepte truien

Een trend die wellicht meer voor alle generaties onder de mannen is weggelegd zijn de gestreepte truien. Hoewel de strepen zorgen voor een speelde, jeugdige uitstraling staat het ook zeker bij mannen 40+ ontzettend trendy en stijlvol. De gestreepte trui zie je voornamelijk in combinatie met 2 kleuren. Een veel geziene combinatie is de standaard zwart-wit gestreepte trui maar er zijn nog vele andere combinaties die ook zeker het proberen waard zijn. Zo kun je gaan voor een echte herfstige combinatie tussen bruin en beige of kiezen voor een speelse gekleurde variant van roze en groen. Voor een casual outfit is de gestreepte trui absoluut een must voor in de kledingkast.

Gratis verzending

Op alle bestellingen vanaf €20

30 dagen bedenktijd

Niet goed geld terug

Service

Vandaag besteld = Morgen in huis

Veilig betalen

PayPal / MasterCard / iDEAL