De voordelen van BIC aanstekers

De voordelen van BIC aanstekers

BIC is een bekend merk van aanstekers dat in 1973 de eerste wegwerpaansteker op de markt bracht. BIC aanstekers zijn inmiddels wereldwijd populair en staan bekend om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en betaalbaarheid.

BIC aanstekers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en zijn zowel in wegwerp- als navulbare uitvoeringen beschikbaar. Ze zijn voorzien van een kinderveilige sluiting en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Bovendien hebben BIC aanstekers een lange levensduur en kunnen ze tot 3000 keer worden aangestoken.

BIC aanstekers zijn ook populair als promotieartikel en kunnen worden bedrukt met logo’s, merknamen en andere boodschappen. Dit maakt BIC aanstekers een handig en praktisch promotieartikel dat vaak wordt gebruikt en meegenomen, waardoor de merknaam constant onder de aandacht blijft.

Welke voordelen zijn er?

BIC aanstekers hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere aanstekers:

  1. Betrouwbaarheid: BIC aanstekers staan bekend om hun betrouwbaarheid. Ze hebben een consistente werking en zijn zeer duurzaam.
  2. Veiligheid: BIC aanstekers zijn voorzien van een kinderveilige sluiting en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.
  3. Betaalbaarheid: BIC aanstekers zijn over het algemeen zeer betaalbaar en bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  4. Beschikbaarheid: BIC aanstekers zijn wereldwijd verkrijgbaar en gemakkelijk te vinden bij veel retailers en winkels.
  5. Promotiemogelijkheden: BIC aanstekers zijn ook populair als promotieartikel en kunnen worden bedrukt met logo’s, merknamen en andere boodschappen.

Al deze voordelen maken BIC aanstekers een populaire keuze voor consumenten en bedrijven.

De personalisatiemogelijkheden van BIC aanstekers

BIC aanstekers kunnen op verschillende manieren worden gepersonaliseerd, zoals:

  1. Bedrukken: BIC aanstekers kunnen worden bedrukt met een logo, merknaam, boodschap of afbeelding. Dit kan in één kleur of full color zijn en is mogelijk op meerdere posities op de aansteker.
  2. Graveren: Het is ook mogelijk om BIC aanstekers te graveren met een logo of tekst. Hierbij wordt het logo of de tekst in het oppervlak van de aansteker gegraveerd.
  3. Foliedruk: Foliedruk is een techniek waarbij een folielaagje op de aansteker wordt gedrukt. Hierdoor krijgt het logo of de boodschap een glanzend of metallic effect.
  4. Digitaal printen: Met digitale printtechnieken is het mogelijk om foto’s en afbeeldingen in full color op de aansteker te printen.

De personalisatie van BIC aanstekers maakt het mogelijk om deze als promotieartikel te gebruiken en zo de naamsbekendheid van een merk of bedrijf te vergroten. BIC aanstekers zijn een handig en praktisch promotieartikel dat vaak wordt gebruikt en meegenomen, waardoor de merknaam constant onder de aandacht blijft.

Laat jouw BIC aansteker bedrukken

BIC aanstekers zijn wereldwijd populair vanwege hun betrouwbaarheid, veiligheid, betaalbaarheid en beschikbaarheid. Door BIC aanstekers te bedrukken met een logo, merknaam, boodschap of afbeelding, kunnen bedrijven een handig en praktisch promotieartikel creëren dat vaak wordt gebruikt en meegenomen. Met verschillende personalisatiemogelijkheden, zoals bedrukken, graveren, foliedruk en digitaal printen, zijn er talloze opties om BIC aanstekers aan te passen aan de specifieke wensen van een bedrijf. Als promotieartikel bieden BIC aanstekers dus een waardevolle en effectieve manier om de naamsbekendheid van een merk of bedrijf te vergroten.

Gratis verzending

Op alle bestellingen vanaf €20

30 dagen bedenktijd

Niet goed geld terug

Service

Vandaag besteld = Morgen in huis

Veilig betalen

PayPal / MasterCard / iDEAL