Dit zijn de drie belangrijkste functies van de Apple Watch

Dit zijn de drie belangrijkste functies van de Apple Watch

Smartwatches zijn niet meer weg te denken. Waarschijnlijk heeft je neef, je docent of je collega wel een Apple Watch of misschien heb je er zelf een! Hoe dan ook, de kans is groot dat je iemand kent met een Apple Watch. Het is een razendpopulaire gadget die in korte tijd de wereld heeft overgenomen. De smartwatch is een slim horloge waarmee je eigenlijk een kleine smartphone op je pols hebt. De term horloge doet de smartwacht zeker geen eer aan. Een Apple Watch is veel meer dan dat. In deze blog bespreken we de drie belangrijkste functies van de Apple Watch wanneer je overweegt er eentje aan te schaffen.

1. Snelle voorziening van informatie

Iets waar de smartwatch in de basis een ster in is, is het voorzien van informatie. Zo kun je niet alleen de tijd zien op jouw smartwatch, maar ook andere informatie. Denk hierbij aan wanneer je volgende afspraak begint of het weer. De smartwatch kun je instellen naar eigen smaak zodat de informatie die jij belangrijk vindt als eerste beschikbaar is om te zien.

2. Altijd en overal bereikbaar

Op dit moment ben je eigenlijk al overal bereikbaar dankzij je smartphone. Maar met een smartwatch ben je écht altijd en overal bereikbaar. Een telefoon laat je nog wel eens slingeren of liggen, maar een horloge daarentegen heb je altijd om en dus bij je. Je kunt instellen of je wel of geen pushmeldingen wil ontvangen via je smartwatch, zodat jij alleen gestoord wordt wanneer jij dat wil.

3. Gezondheid en sport

Één van de grootste redenen dat iemand een smartwatch als de Apple Watch aanschaft, is omdat het je kan helpen bij jouw gezondheid en sporten. De Apple Watch werkt namelijk soortgelijk aan de FitBit op sommige vlakken. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens het wandelen zien hoe stevig je doorstapt en zie je hoe je hartslag omhoog gaat en je meer calorieën verbrandt. Verder houdt de slimme horloge bij hoelang je al aan het wandelen bent en hoeveel kilometer je hebt afgelegd. Maar niet alleen bij ‘rustige’ lichamelijke activiteit kun je goed een Apple Watch gebruiken, ook bij sporten als voetbal, hardlopen of tennis kan een Apple Watch je helpen door je inzichten te geven die je voor heen niet had over bijvoorbeeld je lichaamsconditie.

Om een Apple Watch te gebruiken tijdens het sporten, moet je ervoor zorgen dat je een goed watchbandje hebt om te dragen. Je wilt natuurlijk niet dat het bandje halverwege de set afbreekt of dat het bandje in je arm snijdt doordat het gemaakt is van het verkeerde materiaal. Bij online webshops als Watchbandjes-shop.nl kun je in een paar stappen het perfecte watchbandje voor je Apple Watch bestellen.

Gratis verzending

Op alle bestellingen vanaf €20

30 dagen bedenktijd

Niet goed geld terug

Service

Vandaag besteld = Morgen in huis

Veilig betalen

PayPal / MasterCard / iDEAL