Betreed de fascinerende wereld van de astrofotografie met de Neewer 9″/230mm Rail Bar Vixen Style Dovetail Plate. Deze plaat is ontworpen voor de serieuze astronoom en astrofotograaf die op zoek is naar precisie, stabiliteit en veelzijdigheid in hun opstelling.
Voordelen Universele compatibiliteit met Vixen-stijl zadels
Veelzijdige montagepunten
Precieze schaalmarkeringen voor nauwkeurige positionering
Robuuste metalen constructie
Beschermende rubberen pads voor stabiliteit
Vixen-stijl Dovetail De basis van deze montageplaat is ontworpen voor een naadloze pasvorm met elke standaard Vixen-stijl zadel. Dit zorgt voor een stevige en betrouwbare bevestiging van uw telescoop of camera aan uw equatoriale montering.
Veelzijdige Montagepunten De plaat is voorzien van twee 87,5mm verzonken sleuven voor het installeren van balanceringsapparatuur. Daarnaast zijn er twintig 1/4″ schroefgaten gelijkmatig verdeeld voor het monteren van diverse apparaten.
Precieze Schaalmarkeringen Voor astrofotografen die nauwkeurige positionering nodig hebben, bieden de schaalmarkeringen aan beide zijden van de plaat een handige referentie om uw apparatuur precies te plaatsen.
Beschermende Rubberen Pads Deze pads verhogen niet alleen de stabiliteit tussen de montageplaat en uw apparaat, maar beschermen ook tegen ongewenste krassen. Bovendien zorgen vier veiligheidsschroeven aan de onderkant ervoor dat de montageplaat niet valt.
Robuuste Metalen Constructie Gemaakt van duurzaam metaal, is deze plaat bestand tegen de uitdagingen van nachtelijke observatiesessies en biedt hij een solide platform voor uw waardevolle apparatuur.
Verpakkingsinhoud Neewer 9″/230mm Rail Bar Vixen Style Dovetail Plate
Montageschroeven
Gebruikershandleiding
Productspecificaties Merk: Neewer
Compatibele apparaten: Camera, Telescoop
Item gewicht: 219 gram
Maximale gewichtsaanbeveling: 219 gram
Betreed de fascinerende wereld van de astrofotografie, bestel de Neewer 9″/230mm Rail Bar Vixen Style Dovetail Plate vandaag nog!