Ontdek het Universum met Duidelijkheid en Precisie!
Betreed de wereld van de astronomie met onze uitzonderlijke telescoop met een opening van 70 mm en een brandpuntsafstand van 700 mm. Ervaar ongeëvenaarde beeldkwaliteit dankzij het volledig multi-gecoate optische glas met hoge transmissie, dat adembenemende helderheid en scherpte biedt.
210x Hoge Vergroting voor Diepgaande Observaties
Uitgerust met twee verwisselbare oculairs (25 mm en 10 mm) en een 3x Barlow-lens biedt onze telescoop een veelzijdig vergrotingsbereik van 28x tot een indrukwekkende 210x. Observer landschappen overdag en duik ’s nachts in de wonderen van de maan en planeten.
Stabiel Verstelbaar Statief voor Elke Waarnemer
De professionele telescoop heeft een stabiel ontwerp met houders van roestvrij staal, wat betrouwbaarheid tijdens gebruik garandeert. Het verstelbare statief, variërend van 64 cm tot 110 cm, is geschikt voor waarnemers van alle leeftijden en groottes, waardoor het perfect is voor zowel volwassenen als kinderen.
Snelle Installatie – Gebruiksvriendelijk voor Alle Vaardigheidsniveaus
Begin moeiteloos aan je astronomische reis met onze beginner-vriendelijke telescoop. Eenvoudige installatie, geen gereedschap vereist! Inbegrepen is een handige telefoonadapter, waarmee je video’s en foto’s van de hemelse wonderen die je tegenkomt, kunt vastleggen.
**Fantastische Geschenkideeën & 2-Jaar Tevredenheidsservice
Op zoek naar het perfecte cadeau voor volwassenen, kinderen of aspirant-astronomen? Onze professionele telescoop is een uitstekende keuze. Wees gerust met onze toewijding aan 2 jaar tevredenheidsservice. Mocht je vragen of zorgen hebben over het product of de service, dan staat ons toegewijde team klaar om je te helpen.
Laat je nieuwsgierigheid los – Bestel nu en Verken het Heelal!