TravelHawk Telescoop – Sterrenkijker – Sterrenkijker Telescoop – Sterrenkijker Telescoop Volwassenen – Sterrenkijker Voor Kinderen – Inclusief Smartphone Adapter en Draadloze Bediening – 70-300X

84,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De maan van dichtbij bekijken? Ben jij nieuwsgierig naar andere planeten? Verken het helal en bekijk de sterren met deze kindvriendelijkeTelescoop.
Deze compacte lichtgewicht telescoop is gemaakt voor thuis of op reis. De telescoop wordt geleverd met meerdere accessoires. Door de gecoate lenzen geeft de telescoop een helder en contrastrijk beeld. Met de maximale vergroting van 40x is de telescoop geschikt om de maan of andere planeten te bekijken. Een uitstekende keuze voor eindeloos sterrenkijkplezier.
Belangrijkste voordelen
+ Inclusief stevig aluminium opvouwbaar statief + draagtas
+ Volledig gecoate optiek voor helder en contrastrijkbeeld
+ Ideaal voor maan- en planeetwaarnemingen
+ Inclusief twee oculairs (10 mm en 25 mm diameter)
+ Uitermate geschikt voor nachtobservaties onderweg
+ Ook zeer geschikt voor beginners en nieuwsgierige kinderen
Compacte reistelescoop met statief
Dankzij het opvouwbare aluminium statief is de telescoop uitermate geschikt voor op reis en is hij in huis handig te verplaatsen. Deze telescoop is makkelijk verstelbaar door het aluminium statief waardoor veel verschillende kijkposities mogelijk zijn, voor makkelijke verplaatsing zit er een draagtas voor het statief en telescoop. Dankzij zijn lichte gewicht is de telescoop uitermate geschikt voor nachtobservaties onderweg, en voor beginnende observeerders of kinderen die gefacineerd zijn van de sterrenhemel en de planeten om ons heen.
Inclusief gratis draadloze afstandsbediening
Bij de telescoop zit een smartphone-adapter en een draadloze camera-afstandsbediening om de natuur van de wereld gemakkelijk via het scherm te verkennen en verbazingwekkende beelden van de hemel te maken. Het is op afstand bestuurbaar waardoor u makkelijk de sterrenhemel kunt verkennen via uw scherm en geweldige foto’s kunt nemen.
70/400 mm
400mm(f/5.7) brandpuntsafstand en 70mm diafragma, volledig gecoate glazen lens creëren prachtige beelden en beschermen uw ogen. De goede brandpuntsafstand van 70 mm en 400 mm zorgt ervoor dat u meer licht heeft dan bij andere telescopen en duidelijkere beelden. Hierdoor kunnen beginners gemakkelijk duidelijke beelden krijgen. Hoe groter het diafragma, hoe groter het gezichtsveld, en hoe duidelijker het beeld.
Lenzen
De set word geleverd met twee verwisselbare lenzen (25mm en 10mm) en een 3x Barlow lens. De 3x Barlow lens verdrievoudigt de vergrotingskracht van elke lens waardoor je nog verder de sterrenhemel in kunt kijken!
Finder scope
Een finder scope boven op de telescoop om uw doel gemakkelijk te lokaliseren.
(WAARSCHUWING: Kijk nooit naar de zon met de telescoop, kan onomkeerbare schade veroorzaken.)
Garantie:
Wij staan garant voor kwaliteit en garantie. Mochten er ooit technische problemen zijn zullen wij ons best doen u zo goed mogelijk te helpen naar een passende oplossing.